Home / PC & Consoles / Gamescom: Call of Duty: Infinite warfare ‘zombies in spaceland’

Gamescom: Call of Duty: Infinite warfare ‘zombies in spaceland’

De meningen zijn al lichtelijk verdeeld als we het hebben over Call of Duty. De ene helft zegt: “we willen iets nieuws” en de andere helft zegt: “we willen ouderwetse warfare.” Call of Duty Infinity warfare neemt ons mee ‘outer space.’

Je zou bijna zeggen dat het niet gekker kon, maar zombieland spant de kroon. Like it of niet, maar het idee is te gek! Activision en Infinty Ward nemen de spelers mee in een nieuwe uitdaging die verder gaat dan deze aardkloot. De ontwikkelaar neemt spelers mee naar een space-thema pretpark dat zich afspeelt in de jaren ’80, Ja space, ja jaren ’80 en ja zombies.  De 80’s cast met gecomputeriseerde actors zoals David Hasselhof, Paul Reubens, Seth Green, Ike Barinholtz, Jay Pharaoh en Sasheer Zamata moeten deze buitenaardse game, buitenaards geweldig maken.

COD Infinite Warfare_Zombies in Spaceland 1_WM

Jay Pharoah is een Amerikaanse rappers, slash entertainer, slash dingen die morgen om 18:00 de ‘Zombies in Spaceland’ stream zal presenteren.  Fans zullen vechten als een van de vier klassieke jaren 80’ characters; een sporty type compleet met hoofdband, een rapper die verdacht veel lijkt op Xibbit, een rasechte nerd en een jongedame. Spelers worden verwend met een co-op mode in combinatie met de muziekstijl van de jaren tachtig – Michael Jack’s Thriller en mentality much iller- muziek, discolichten en vooral veel zombies.

COD Infinite Warfare_Zombies in Spaceland 2_WM

De flinterdunne verhaallijn Zombies in Spaceland verteld het verhaal van 4 ambitieuze acteurs die uitgenodigd worden voor een auditie in een mysterieus filmtheater. Ze zijn uitgenodigd door director Willard Wyler, geportretteerd door Paul Reubens (Pee-wee’s Big Holiday, Gotham), die ooit een grote ster was in het horror genre. Wat de acteurs niet weten is dat zij getransformeerd worden in characters en getransporteerd zullen worden in Wyler’s film om tegen zombies te vechten in een space-thema pretpark dat zich afspeelt in de jaren ‘80.

COD Infinite Warfare_Zombies in Spaceland 3_WM

Benieuwd naar beeldmateriaal en wat probeersels van de playground? Morgen staat de redactie op Gamescom om de nieuwste games te presenteren.

 

Over Jeroen Andreasen

Jeroen: Gadget & Games. Voornamelijk PS4 en 3DS. Favoriete games zijn Final Fantasy IX en X, Modern Warfare 2, Tekken Tag Tournament en de handheld Pokémon games. Naast gamen en testen schrijf ik voor www.jcmuts.nl

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*