Home / Geen categorie / Gamescom: Blog dag 1, lekker weinig afspraken, veel gamen

Gamescom: Blog dag 1, lekker weinig afspraken, veel gamen

>Vandaag de dag voor pers en speciale genodigden. Dat betekend dat het “rustig” is op de consumentenvloer en wij dus wat games daar kunnen meepakken.

Het avontuur kan niet beginnen op een lege maag. Dus eerst op zoek naar een bakkerij, dat werd een supermarkt met een croissant en een worstenbroodje….. Afijn, op naar de Koelnmesse! Wederom scherpe controle, je merkt dan toch wel dat het niet meer is zoals het was.

Dan de kaartjes scannen en dan begint het avontuur dan echt en voor het eerst voor Jeroen! Jeroen geniet er van!

20160817_095250

De woensdag hebben we redelijk vrij gehouden om lekker de hallen te bezoeken en te bekijken wat er allemaal voor moois is. Voor we het weten hebben we Fifa 17, Sniper 3, Titanfall 2, Heroes of the Storm en Hearthstone gespeeld. In de links de hands-ons!

Dan is het tijd voor Konami. Voor PES en natuurlijk de heerlijke lunch. Rond lunchtijd zitten er verdacht veel Nederlanders bij Konami, dat zal vast niets te maken hebben met de heerlijke lunch die er rond twaalf uur wordt geserveerd. Arjan en Jeroen zijn bij Konami ook nog bij een geheim project geweest genaamd Survival. Daarna hop voor een green screen staan en lekker gek doen!

Daarna weer lang leven de vrijheid en hebben Jack en Kevin keurig bij de Intel press booth, onder het genot van gratis drankjes want we blijven Hollanders, de berichten van de ochtend weggetikt. Rond die tijd hebben Arjan en Jeroen een coole sessie gehad bij Warner Bros. Dit ging om een privé demo van Batman VR, Lego World en Lego Dimensions. Daarna zijn beide heren de bussines hallen ingegaan op zoek naar leuke Indie developers en andere skoops!

Jack en Kevin hebben in die tijd nog Gwent gespeeld, dat is het kaartspel van The Witcher 3 dat zo populair is dat men er een aparte game voor aan het maken is! Dan liep het wel tegen einde werktijd en zijn wij bij EA aan de bar gaan zitten om wat welverdiende coktails te drinken en de eerste dag was een feit! Kortom veel games op de consumentenvloer gespeeld en lekker rond kunnen struinen. Morgen een drukkere dag met vele afspraken  waaronder bij Activision, Nintendo, Bethesda, Kingston (Hyper X) en Roccat. Dus dat wordt veel zien, doen en vooral genieten! Stay tuned voor de berichten die de hele dag live gaan!

bdr

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*