Home / PC & Consoles / PC / Gamescom 2015: PES 2016 hands-on

Gamescom 2015: PES 2016 hands-on

>Eind dit jaar verschijnt er natuurlijk weer een nieuwe Pro Evolution Soccer. En opnieuw mochten wij als één van de eerste de game spelen.

Het is verstandig om eerst even te meldden dat ik absoluut geen fanatiek voetbalspel gamer ben. Toch heb ik gemerkt dat PES 2016 een stuk realistischer speelt dan afgelopen jaar, de gameplay voelt ook ontzettend realistisch aan. Dit betekent dat jouw spelers misschien niet altijd doen wat jij wil wanneer jij dat wil, maar goed in het echte leven kost het maken van bewegingen ook gewoon tijd. Toch merk je dat in vergelijking met de uitgave van afgelopen jaar, spelers bewegen iets soepeler over het veld. Wanneer je met de bal weg wil draaien na een pass is de reactie van de speler op jouw interactie beter. En dat betekent meer balbehoud!

Een grote innovatie afgelopen jaar was het publiek dat op de Playstation 4 en Xbox One veel realistischer en 3D kon worden weergegeven. Ook dit jaar is dit weer verbeterd en zie je meer variatie op de tribunes, maar ook op het veld.

PES 2016 is een goede game, en met de rechten voor het EK op zak lijkt het een prachtig jaar te worden voor de game!

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*