Home / Geen categorie / Gamescom 2015: Mafia III de game is officieel bevestigd

Gamescom 2015: Mafia III de game is officieel bevestigd

>De afgelopen tijd gaf 2K games al enkele signalen maar het is ondertussen officieel bevestigd. Meer informatie zal bekend worden tijdens de Gamescom.

De afgelopen weken registreerde 2K enkele domeinnamen gerelateerd aan Mafia 3. Ook een bericht op Twitter gaf al een kleine hint dat deze game eraan zat te komen. Vervolgens publiceerde 2K Games een foto op Twitter waarin de game werd geteased.

Mafia III the Game tease

Morgen, 5 augustus zal 2K Games meer bekend maken over de nieuwste aankomende game in de franchise, Mafia III wordt werkelijkheid!

Mafia en Mafia II waren twee super games waarin er een prachtige terugblik te zien was op de eerste game. Hopelijk biedt Mafia III net zo’ n sterke verhaallijn met voldoende gameplay om ons een derde maal te kunnen boeien. Morgen wordt een tipje van de sluier opgelicht.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*