Home / PC & Consoles / PC / Gamescom 2015: Mad Max hands-on

Gamescom 2015: Mad Max hands-on

>Op de beursvloer hebben we heel even mogen stoeien met de War Boys van de game Mad Max!

Warner Bros heeft zich prima gehouden aan de sfeer en omgeving van de nieuwste Mad Max film. De War Boys spelen een hele grote rol. We hebben enkel 10 minuten gespeeld waarvan flink wat rondrijden dus echt veel kunnen we je er nog niet over vertellen maar hier gaat die!

Je begon dicht bij een War Boys hide-out. Je werd meteen in de melee combat gestopt. Het speelt een beetje zoals Batman, je kunt blocken en tegenaanvallen doen, je kunt wat specials doen met je afgezaagde dubbelloops en meer. Beste vette kills krijg je zo. šŸ˜‰ Je missie was om op zoek te gaan naar onderdelen voor je auto. Deze vind je dan ook en je kunt meteen, zonder garage, je auto aanpassen met die nieuwe onderdelen.

headbanger_540

Dan was het volgende om een convooi aan te vallen. Je kon dit doen door ze te rammen maar de A.I is best slim en zit vaker achter jou dan jij achter hun 1 vs 1. In grotere aantallen heb je wel goed de mogelijkheid om voertuigen te rammen, sommige auto’s hadden meer dan 1 levensbalk, dit zag je dan ook door de 1 erboven en de resterende health in een andere kleur. Je kunt ook met je shotgun de tijd langzamer laten gaan en te mikken op de zwakke plekken van je vijanden, dit kunnen de banden zijn of de brandstoftank achterop. Dan is het snel gedaan met ze.

De gameplay was best leuk, je hebt nitro, kunt driften, rijd langs meerdere punten die je kunt veroveren, kleine sidemissions, races en noem maar op.

3(1)

Een leuke sfeer en we verheugen ons op de release op 1 september 2015! Mad Max komt dan uit voor op de Xbox One, PS4 en de PC.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieƫn vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*