Home / PC & Consoles / Playstation 3 / Gamescom 2015: Just Dance 2016 preview

Gamescom 2015: Just Dance 2016 preview

Een preview-on van Just Dance 2016 van Ubisoft, way out of my comfort zone, maar een ontzettend leuke familie game als niemand anders kijkt.

Voor een beginner als ik is het erg lastig om alle dance moves in Just Dance 2016 bij te houden. Gelukkig was daar het personeel van Ubisoft om ons als beginners te begeleiden, zij hebben immers al vele uren kunnen oefenen. Just Dance biedt dans nummers voor een breed publiek en met verschillende moeilijkheidsgraden. Van serieuze nummers en echte choreografie tot grappige dansjes op het liedje van Angry Birds.

Just Dance registreert alle bewegingen met de camera en traceert jouw bewegingen vermoedelijk aan de hand van de telefoon die je op dat moment vast houdt. De dans moves van Angry Birds zijn gelukkig vergevingsgezind, je hoeft voor deze game dan ook geen professioneel danser te zijn om lol te hebben.

Het leuke en vernieuwende van Just Dance 2016 is dat je de game kan besturen met een app die je kan downloaden voor je smartphone. Vervolgens hou je jouw telefoon vast tijdens het dansen en de camera legt alles vast. Ook kan je de camera gebruiken om zelf een videoclip op te nemen met het dansen in een groep.

Al met al is Just Dance 2016 gewoon een ontzettend leuke game voor familie en vrienden. Toch houd ik mij voorlopig afzijdig, vindt je mij niet dansend voor mijn TV en blijven de opnamen van deze preview / hands-on voor altijd “behind closed doors”.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*