Home / PC & Consoles / Playstation 3 / Gamescom 2015: Guitar Hero Live hands-on

Gamescom 2015: Guitar Hero Live hands-on

>Op de consumentenvloer van Activision hebben wij enkele nummers mogen spelen op de nieuwe Guitar Hero Live.

De guitaar is qua grootte niet bepaald afwijken dan de voorgaande modellen, dat is op zich wel fijn. De laatste keer dat ik Guitar Hero heb gedaan was tijdens Guitar Hero World Tour. In dat opzicht is er qua knoppen wel wat veranderd. Er zijn nu 6 knoppen die in twee rijen van drie boven elkaar zitten. Op zich wel lekker gamen zo. Ik vond de gitaar niet altijd even precies reageren maar dat zal misschien komen door de grote hoeveelheid andere gitaren op redelijk dezelfde frequenties.

De nummers waren mij totaal onbekend dus ik kon niet echt losgaan op de beat. Maar goed, om nu telkens de gouwe ouwe rocknummers op te rakelen is ook geen optie. šŸ™‚ Ik vond het erg vet om echte videobeelden te zien van concerten in plaats van geanimeerde beelden. Dit gaf mij wel het gevoel echt voor een groot publiek op te treden. Een uniek gevoel moet ik toch eerlijk bekennen. Dit is zeker verfrissend en voegt zeker een meerwaarde toe aan de game.

Na de hands-on hebben Jack en ik ook nog even mogen rocken voor een green screen. Zie hier het fantastische resultaat. Als echt rocksterren. Klik even op de GIF om bewegende rockmoves te zien!Ā 27c107a2-7ab6-4bc2-8109-e46d9562360c

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieƫn vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*