Home / PC & Consoles / PC / Gamescom 2015: De te verwachtten titels dit jaar

Gamescom 2015: De te verwachtten titels dit jaar

>Ook dit jaar zijn we er weer op uit in Keulen voor de Gamescom van 2015. Hier lees je wat er zoal op de Gamescom te zien zal zijn dit jaar.

Assassins Creed Syndicate

Ook dit jaar kunnen we een nieuwe titel verwachtten uit één van de meest bekende franchises op de markt. Assassins Creed Syndicate zal gebaseerd zijn om dezelfde engine als Unity, enkel dit maal speelt het verhaal zich af in het victoriaanse Londen midden in de industriële revolutie. We hopen op een sterk verhaal en een veel betere start dan Unity. Wie weet ligt Ubisoft weer een tipje van de sluier op tijdens deze editie van Gamescom

World of Warships

Al enkele maanden liep de closed beta voor World of Warships en sinds kort kunnen alle Wargaming fans de open beta spelen van de game. Voor echte fans van grote oorlogsschepen zal deze game in goede aarde vallen. Wargaming boekte al groot succes met World of Tanks en ondanks dat World of Warplanes niet net zo groot is geworden is dit nog steeds een steengoede game.

Star Wars Battlefront

De eerste beelden van Star Wars Battlefront waren ontzettend veelbelovend met prachtig grafisch spektakel. Grote veldslagen en het besturen van veel iconische typen voertuigen beloven goede gameplay. Het zou interessant zijn om meer te zien van de verhaallijn en misschien wel nieuwe features, voertuigen of beelden.

The Division

De game die veel realisme en verschrikkelijk goede gameplay zou moeten gaan bieden. Ook weer grafisch spektakel in een stad die binnen no-time zonder primaire levensbehoeften zit. The Division is een special forces unit die in alle chaos moet infiltreren om zo alle chaos tot een halt te roepen. De release van de game komt dichtbij en de game zal ongetwijfeld te spelen zijn om de beursvloer.

Fallout 4

Bethesda introduceerde dit jaar onder andere Fallout 4. Opnieuw stappen we in de wereld, verwoest door een nucleaire ramp. Een nieuwe open wereld en een nieuwe storyline moeten ons opnieuw gaan boeien, hopelijk dus meer nieuws over deze game!

Mafia 3

Fallout 4 is niet de enige iconische franchise waar Bethesda nieuw leven in blaast. De uitgever zal ons dit jaar verassen met Mafia III, Bethesda heeft al aangekondigd details vrij te geven op 5 augustus. Nog even wachten dus!

Natuurlijk zullen we nog veel meer games gaan bespreken de komende dagen, dus houdt ons in de gaten!

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*