Home / Hardware / Toetsenborden / Gamescom 2015: Corsair’s nieuwe Strafe RGB keyboards

Gamescom 2015: Corsair’s nieuwe Strafe RGB keyboards

>Corsair introduceerde op de Gamescom van 2015 een tweetal nieuwe Corsair gaming keyboards. Het betreft de Strafe RGB Silent en de Strafe RGB.

Beide Strafe toetsenborden zijn mechanisch en voorzien van de Cherry MX switches. De Strafe RGB Silent is voorzien van de nieuwe Cherry MX silent switches welke de geluidsproductie van het mechanische toetsenbord met 30% moeten reduceren. Corsair heeft de volledige voorraad Cherry MX Silent switches opgekocht wat betekent dat Corsair in ieder geval voorlopig exclusief beschikt over deze nieuwe stille switches. Op de stand van Corsair hebben wij even kennis mogen maken met de Corsair Strafe RGB Silent, de vermindering van de geluidsproductie is aanzienlijk te merken.

RGB staat natuurlijk voor de belichtingstechnologie van Corsair welke de Strafe volledig ondersteund. Door middel van de software die Corsair heeft ontwikkeld, CUE, kan je de belichting van het toetsenbord volledig programmeren. Je kan bijvoorbeeld een knight-rider effect programmeren waarbij de andere RGB compatible apparatuur synchroon loopt met elkaar, maar veel meer is mogelijk.

In oktober zijn de Strafe en Strafe Silent verkrijgbaar, pre-orders zullen mogelijk deze maand al te plaatsen zijn. De Strafe RGB krijgt een prijs van €150, de Silent versie zal daar slechts €10,- boven zitten.

 

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*