Home / Hardware / Muizen / Gamescom 2015: Corsair Scimitar RGB preview

Gamescom 2015: Corsair Scimitar RGB preview

>De Scimitar RGB is de nieuwe gaming muis van Corsair, gericht op MOBA / MMO gamers. Op het eerste gezicht gewoon een toffe muis, maar er zit meer in dan enkele goeie looks.

Het zwart-gele uiterlijk ziet er ontzettend goed uit ontwerp ziet er ontzettend cool uit. Het design van de muis is robuust en doet wel iets denken aan de Madcatz muizen. Toch geeft Corsair er zijn eigen draai aan met eigen snufjes en stijl. Zo is de voorkant voor van de muis voorzien van twee roosters en lijken de knoppen voor de duim op een los paneel te zitten.

De Scimitar is voorzien van twaalf mechanische knoppen op het duimvlak welke is voorzien van de Key Slider. Deze Key Slider stelt je in staat het vlak met de knopjes 8 mm te verschuiven. Op deze manier zullen gamers met kleinere handen ook gemakkelijk bij alle knoppen kunnen komen.
Voorzien van een 12.000 DPI optische sensor en de RGB technologie mag je de Scimitar een keuze gaming muis noemen.

De Corsair Scimitar RGB muis zal in september verkrijgbaar zijn voor een zeer nette €80,-. Natuurlijk lees je de review tegen die tijd bij ons op Entert1.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*