Home / PC & Consoles / Playstation 3 / Game Mania brengt PS Store naar de winkel

Game Mania brengt PS Store naar de winkel

>De Playstation Store, een online platform voor al je aankopen van Playstation. Toch is het betalen een klein struikelblok af en toe. Game Mania komt met een alternatieve betaalmethode.

Je hebt een creditcard nodig om makkelijk je portemonnee aan te vullen of door middel van een geldkaart die je in de winkel koopt. Met als gevolg dat je meestal met geld op je account zit die je wellicht liever anders had willen besteedt. Wellicht heb je geen creditkaart, dan ben je alleen aangewezen op de geldkaarten, tot nu toe dan!

Nu komt Game Mania met een service dat je in de winkel een aankoop kan doen die in de Playstation Store staat. Je krijgt een voucher om de content thuis te downloaden. Een mooie extra optie om nieuwe content te kunnen kopen met gepast geld.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*