Home / PC & Consoles / PC / Fifa 18, Ronaldo de grote ster

Fifa 18, Ronaldo de grote ster

>Fifa heeft een van de grootste spelers van dit moment op zijn cover weten te krijgen, namelijk Ronaldo!

Al zijn bewegingen zijn nauwkeurig vastgelegd met motion capture, zoals goed te zien in de trailer.

Fifa 18 komt uit op 29 september voor op de PS4 Xbox One en de PC.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*