Home / PC & Consoles / Playstation 3 / Fifa 14 World Cup in Brazilië al uit.

Fifa 14 World Cup in Brazilië al uit.

>EA heeft zoals altijd naast zijn jaarlijkse Fifa ook altijd een uitbreiding voor een WK of een EK. Zo ook nu voor het WK in Brazilië.

Fifa zou Fifa niet zijn als ze niet alleen maar een leuk toernooi als DLC toevoegen. Uiteraard moeten er ook wel verbeteringen zijn. Die zijn er! 50 uur aan nieuwe audio die gaan over de prestaties van je team, 50 nieuwe en klassieke minigames om je tijdens de laadtijden te vermaken.

Beter publiek en beelden van diverse steden wanneer hun land aan het voetballen is en verbeterde strafschoppen, meer drama en meer animaties tijdens het nemen van deze bijzonder kritische momenten.

Daar komt dan nog bij dat een oude spelmodus terugkeert. Als veteraan of een nieuwe speler kun je het leiderschap verdienen door coach, teamgenoten en publiek te verassen om die aanvoerdersband waar te zijn of überhaupt mee te mogen naar het WK.

Verder heb je nog de speltypen om echte voetbalsituaties terug te spelen, je kunt de kwalificatie doorlopen en online meedoen aan het WK. Nog even snel gooien met wat statistieken, 11 speltypen, 21 nieuwe stadions, 7.469 spelers, 100 nieuwe voetbalanimaties en 203 nationale elftallen die door FIFA zijn goedgekeurd.

De game is al uit voor op de PS3 en de Xbox360.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*