Home / Handheld & Mobile / iOS / Fallout Shelter groot succes

Fallout Shelter groot succes

> Bethesda Softworks, kondigt vandaag aan dat Fallout Shelter– de eerste mobiele game die zich afspeelt in het Fallout universum al snel sinds de release ervan de lijst aanvoerde van best gedownloade mobiele game in 48 landen, en de best gedownloade app in 25 land
“We spelen voortdurend games op onze telefoon, en we hebben er altijd één willen maken” zegt Todd Howard, Game Director bij Bethesda Game Studios. “Dat onze eerste mobiele game meteen zo’n respons krijgt, is ronduit geweldig.  Het toont aan dat gamers diepgang weten te waarderen en dat ze evenveel van Fallout houden als wijzelf.”

Fallout Shelter wist al snel de lijst van meest gedownloade apps aan te voeren, vóór King’s Candy Crush, om de derde meest gedownloade app in de US te worden, en wordt geprezen voor de leuke en verslavende gameplay en de gebruiksvriendelijke benadering van in-app aankopen.

Fallout Shelter blijft de meest gedownloade gratis game in de App Store & de wereldwijde dagelijkse speelsessies overschreden de 70 miljoen.

Fallout Shelter is een post-nucleaire strategie en simulatie game die jou de controle geeft over een goed uitgeruste ondergrondse Vault. Bouw de perfecte Vault uit een keuze aan kamers, beheer je eigen bloeiende community van Vault Dwellers, en bescherm hen van de gevaren van het Wasteland. Vault-Tec heeft je voorzien van de tools, maar vanaf nu is het initiatief aan jou.

Deze diashow vereist JavaScript.

Fallout Shelter is vooralsnog beschikbaar in de App Store voor iPhone, iPad en iPod touch. De Andriod versie zal de komende maanden verschijnen.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*