Home / PC & Consoles / PC / Fallout 4: Wasteland Workshop DLC nu verkrijgbaar

Fallout 4: Wasteland Workshop DLC nu verkrijgbaar

>Na de Automatron DLC is het tijd voor een beetje lichter vermaak. Hamer, check, spijkers, check, deathclaw in a box, check. Check hier wat je er mee kunt!

De DLC kost €4,99 dus echt heel uitgebreid zou het niet zijn. Maar wat zit er dan wel in!

Nou voor de bouwvakkers onder ons, die kunnen aan de slag. Je krijgt meer mogelijkheden om huizen te bouwen en in te richten met chique verlichting en al. Ook kun je een arena maken om mens en beest met elkaar op de vuist te zien gaan. Je moet deze wel eerst even bouwen. Je kunt dus inderdaad dierenkooien bouwen met daarin een beest. Leuke verdediging als de Raiders zien dat je een Deathclaw als huisdier hebt, als ze al lang je andere constructies komen…..

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*