Home / PC & Consoles / PC / Release: The Evil Within, Fight for Live trailer

Release: The Evil Within, Fight for Live trailer

>Vandaag wordt de game The Evil Within van bethesda gereleased. Dat je altijd de underdog bent in deze game moge nu wel duidelijk zijn. Deze trailer geeft je enkele tips om je kansen op overleven nét wat groter te maken.

Niet veel maar alle hulp is meegenomen. Met munitie dat schaars is evenwel de andere middelen zul je elke keer weer keuzes moeten maken tussen vechten of vluchten. Dit is een key element in de game. Zelfs de meest eenvoudige tegenstander vormt een gevaar voor je, laat staan de bazen in de game. Bekijk de trailer en neem de tips mee voordat je zo gek bent om je in de wereld van horror en verschikkingen te dompelen die The Evil Within heet!

The Evil Within is vandaag verkrijgbaar op de Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 en de PC. Veel succes en stuur mij een kaartje als je het overleeft.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*