Home / PC & Consoles / PC / Eternal Conflict event voor Heroes of the Storm brengt nieuwe content

Eternal Conflict event voor Heroes of the Storm brengt nieuwe content

>Diablo’s Eternal Conflict event ging gisteren van start in Heroes of the Storm. Daarbij introduceerde Blizzard direct een nieuwe hero en battleground.

Eternal Conflict is een event dat meerdere weken zal duren en gedurende de looptijd nieuwe content zal introduceren in de stijl van Diablo. De Butcher is één van de drie nieuwe heroes die woensdag meteen is geïntroduceerd. Daarnaast verscheen ook de nieuwe battleground “The Battle of Eternity” met een zeer interessante nieuwe speelstijl die teams forceerd om met elkaar de strijd aan te gaan.

Naast The Butcher zullen de komende weken nog twee onbekende heroes hun entree maken in de game. Verder zal er ook een tweede Diablo thematiseerde battlefield verschijnen.

Mogelijke nieuwe heroes

De trailer start met een gevecht tussen Johanna, The Butcher, The Skeleton King en een Monk. Uit die vier maakte Johanna enkele weken terug al haar intrede, en The Butcher was de eerste Hero die werd geïntroduceerd voor het Diablo Event. De kans dat The Skeleton king en een Monk de komende weken verschijnen als speelbare Heroes is daarom ook zeer groot!

Diablo_Eternal_Conflict_Heroes_of_the_Storm1

 

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*