Home / Geen categorie / EA Access komt voorlopig nog niet naar de PS4

EA Access komt voorlopig nog niet naar de PS4

>EA en Microsoft zijn dikke vriendjes. Dat is onderhand wel duidelijk. Dit heeft ook gevolgen voor gamers op de Playstation 4. Door een fittie tussen EA en Playstation lijkt het onwaarschijnlijk dat het EA Access programma ooit naar de PS4 zal komen.

EA Access biedt gamers voor ongeveer €5 per maand toegang tot een enorme hoeveelheid oude EA games. Daarnaast krijgen gamers eerder toegang tot games en flinke kortingen waardoor het online aankopen van EA games een stuk interessanter is dan bij de lokale speelgoedwinkel.

In een interview tussen GameSpot en EA’s COO Peter Moore gaf Moore aan dat ze alles tracken bij EA Access gebruikers op de Xbox One. Daarbij zien ze dat de gamers met een EA Access abonnement hier buitengewoon gelukkig mee zijn. Ook gaf hij aan niet te malen om de afwezigheid van EA Access op de Playstation omdat het simpelweg enorm succesvol is op de PS4.

Na doorvragen verwees hij naar een eerdere uitspraak van Sony over EA Access. Hierin gaf Sony aan geen heil te zien om de dienst naast Playstation Plus aan te bieden omdat het te weinig toegevoegde waarde zou hebben.

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*