Home / PC & Consoles / PC / E3: Fallout 4, na 400 uur nog steeds niet alles gezien

E3: Fallout 4, na 400 uur nog steeds niet alles gezien

>Lead producer Jeff Gardiner is onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor de productie van Fallout 4. En wat hij zei belooft wat goeds.

Personeel test natuurlijk eerst zelf de game om te zoeken naar bugs en meer. Jeff heeft er al zo’n 400 uur in zitten en heeft dus nog steeds niet alles gezien wat er te doen valt. “I’ve played the game probably 400 hours, and I’m still finding stuff that I haven’t seen yet,”

Het is zeker niet ongebruikelijk dat men niet alles van dichtbij meemaakt. Zo hebben studio’s kleine teams die zich speciaal bezig houden met gedeeltes van de game. maar het feit dat een dev. van de game er al meer dan 400 uur over kan doen zegt zeker wat over de potentie van de game die zo belangrijk is bij een game zoals Fallout. Naast de verhaallijn moet er natuurlijk genoeg te doen zijn om je mee bezig te houden. Met 400 uur kunnen wij wel zeggen dat dit toch zeker erg veel is! Op een positieve manier dan.

De kans dat wij er 400 uur in hebben zitten tegen de tijd dat de review online komt is zeer onwaarschijnlijk maar we gaan ons best doen! De hype om Fallout 4? Die wordt met deze info alleen maar groter.

We moeten wachten tot het einde van het jaar voor deze game.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*