Home / PC & Consoles / PC / Dikke trailer Mortal Kombar X

Dikke trailer Mortal Kombar X

>Mortal Kombat, een gouwe ouwe, maar deze game gaat zeker met z’n tijd mee. Hier een vette trailer met gruwelijke details.

Ik had genoten van de vorige trailer waarin SubZero en Scorpion het weer eens met elkaar aan de stok hebben, deze keer meerdere personages in actie. Met name de vlijmscherpe prinses Kitana en Kung Lao zijn goed te zien.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*