Home / PC & Consoles / PC / Destiny 2 release date is bekend!

Destiny 2 release date is bekend!

>Activision en Bungie hebbben een trailer online gezet waarin we al stiekem een deel van het verhaal meekrijgen en de release date in wordt bekend gemaakt.

Laten we dan maar beginnen met het grootste nieuws: 8 september is het zover! Dan is de wereldwijde release en komt de game niet alleen uit op de PS 4 en Xbox one, maar nu ook op de PC! Lets go!

Bungie CEO, Pete Parsons, zegt: “De afgelopen drie jaren waren zeer inspirerend en lonend voor Bungie. De gedachte dat miljoenen spelers van over de hele wereld bijzondere en blijvende herinneringen in Destiny hebben opgebouwd is zeer indrukwekkend, en we hebben veel zin om de reis te vervolgen. We kunnen bijna niet wachten om ons nieuwe, uitnodigende verhaal te delen met de spelers. Deze zomer verschijnt de Destiny 2 Beta en kijken we uit naar de wereldwijde feedback van miljoenen spelers die als eerste een indruk krijgen van de nieuwe avonturen die zich voor ons allemaal zullen ontvouwen. Samen met onze partners bij Activision zorgen we dat spelers in september het complete Destiny 2 ontvangen.”

Het verhaal gaat als volgt. The Red Legion heeft de aanval ingezet op de laatste stad op aarde “The Tower”. Hierin slagen ze, de stad wordt overgenomen en de resterende Guardians moeten hergroeperen om te gaan bedenken wat de volgende stap is. In de trailer zien we 2 manieren die leiders kunnen gebruiken om hun ondergeschikten een hart onder de riem te steken….. daarin is Cayde niet altijd even suptiel 😉

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*