Home / PC & Consoles / PC / Gamescom: Destiny 2, meet Hawkthorne

Gamescom: Destiny 2, meet Hawkthorne

>Nu the Light ons verlaten heeft moeten we het anders aanpakken! Gelukkig zijn er dan nieuwe helden zoals Hawkthorne die het altijd al deden zonder het licht van de Traveler!

Hawkthorne is een vrouw die gebruik maakt van een valk, een sniper en gevatte opmerkingen. We zullen zeker meer van haar gaan zien, en dat wil Cabe denk ik ook wel ;). Trouwens, nice poncho.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*