Home / Handheld & Mobile / Android / Darkseid character verschijnt exclusief in the mobile game van Injustice: Gods Among Us

Darkseid character verschijnt exclusief in the mobile game van Injustice: Gods Among Us

>Warner Bros. en DC entertainment hebben aangekondigd dat het duivelse character uit de DC comics exclusief is toegevoegd aan de mobiele versie van de game Injustice: Gods Among Us.

Sinds de launch van Injustice zijn er al meer dan twee miljard speelsessies gespeeld, daarbij krijgt de mobile game ook nog een spelerwaardering van 4,5 uit 5 sterren. Om te vieren dat Darkseid in de mobile game verschijnt wordt er 24 maart 2014 een speciaal challange event georganiseerd. Spelers krijgen de kans om op tijd te strijden in een reeks gevechten, waarmee een exclusieve Gold Character Card verdiend kan worden.

Injustice: Gods Among Us is ontwikkeld voor iOS en android en is op beide platforms free-to-play. Spelers nemen het op tegen de meest populaire DC Comics iconen, waaronder Batman, Superman, The Flash, Wonder Woman, Green Arrow, Aquaman en vele anderen. Fans die in het bezit zijn van de PlayStation®3 en Xbox 360® games kunnen content ontgrendelen in de consoleversie die beschikbaar is in de mobile game en vice versa door zich te registreren voor een Warner Bros. ID account en de game te spelen.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*