Home / Hardware / Corsair introduceert nieuwe 450D series Mid-tower

Corsair introduceert nieuwe 450D series Mid-tower

>Corsair is al tijden goed bezig op de gaming hardware markt. Nu voegen een nieuwe PC case toe aan het assartiment, de Corsair Obsidian Series 450D. Het gaat om een Mid-tower model, niet extreem van formaat maar toch genoeg mogelijkheden.450D_built_three_quarter_hero_down

De nieuwe Corsair 450D Series case is geschikt voor water- en luchtkoeling, en ontworpen voor een perfecte airflox. Zo past er gemakkelijk een grote 36 cm lange radiator aan de bovenkant van de kast. In totaal is er plaats voor 8 grote ventilatoren, 7 expansie slots en zijn er twee USB 3.0 poorten gemakkelijk te benaderen aan de voorzijde van de kast. Verder zijn er twee 5.25″ bays aanwezig, drie 3.5″ /2.5″ combo bays, deze zijn allemaal tool free en snel te installeren. Achter het paneel waar je het moederbord installeert kan je ook nog eens twee 2.5″ slots vinden voor bijvoorbeeld SSD’s die je mooi wil wegwerken.

450D_close_up_hydro_series_install

Om de compatibiliteit met de ventilatoren even op een rijtje te zetten:

  • De Top: aan de bovenkant van de case is er plaats voor twee 140 mm ventilatoren of zelfs 3 120 mm ventilatoren, natuurlijk kan je er ook een grote 360 mm radiator kwijt voor water koeling.
  • De Front: aan de voorkant van de kast zijn er standaard twee 140 mm ventilatoren geïnstalleerd, ook zijn er bevestigingsgaten voor 120 mm fans aanwezig, dit vergroot de compatibiliteit met een eventuele radiator voor waterkoeling.
  • De Bottom: onderin de kast is er plaats voor twee 120 mm fans.
  • De Rear: achterin de kast heeft Corsair standaard een 120 mm ventilator geïnstalleerd dit is ook het enige formaat dat kan worden geplaatst.

450D_built_side_view_opened

Natuurlijk komt er met zoveel airflow veel stof door je kast, Corsair heeft daarom magnetische gemakkelijk te verwijderen stof filters geplaatst. Elke maand zullen de filters op een zolderkamertje goed vol te komen zitten en door het gemak van het verwijderen van de filters is de kast zo ontdaan van het stof.

De adviesprijs voor de Corsair Series 450D PC-case bedraagt een nette $119.99 dus het is nog even afwachten wat de europese prijs wordt. Ook zit er een 2 jaar gelimiteerde garantie bij.

 

 

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*