Home / Hardware / Muizen / Corsair brengt nieuwe gamingmuis en muismat uit

Corsair brengt nieuwe gamingmuis en muismat uit

>Corsair komt met een nieuwe gaming muis en muismat op de markt, de Katar gaming muis en MM300 gaming muismat. De Katar is direct verkrijgbaar, op de MM300 moeten we nog een maandje wachten.

De Katar is een lichte en veelzijdige muis, hij weegt slechts 85 gram en is geschikt voor zowel links als rechtshandige gamers. Uitgerust met een optische sensor tot wel 8000dpi en verstelbaar met 4 stappen, 400, 3000, 5000 en 8000dpi. De muis heeft een eenvoudig ogend design met rubberen zijden voor een goede grip en comfort tijdens het gamen en beschikt over vier programmeerbare knoppen.

De Corsair MM300 gaming muismat heeft een oppervlak van geweven textiel, dit zorgt voor weinig wrijving en een goed oppervlak voor zowel laser als optische muizen. De randen zijn zo afgewerkt dat het oppervlak niet gemakkelijk los zal komen of kan gaan rafelen. De onderkant van de muismat is voorzien van een rubberen anti-slip laag tegen het glijden van de MM300 over het oppervlak. De mat is verkrijgbaar in drie verschillende maten; small 256mm x 210mm, medium 360mm x 300mm en de extended versie die een grootte van 930mm x 300mm kent.

De Corsair Katar gaming muis is per direct verkrijgbaar voor €39,99. De Corsair MM300 gaming muismatten zullen eind november op de markt komen en kosten respectievelijk €13,49, €17,99 en €26,99.

 

 

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*