Home / Hardware / Muizen / CES: Logitech introduceert de G502 Proteus Spectrum gaming muis

CES: Logitech introduceert de G502 Proteus Spectrum gaming muis

>April vorig jaar bracht Logitech de G502 Proteus gaming muis uit. Een muis speciaal voor games die geen eindeloos budget hebben. De G502 Proteus Spectrum gaat een tientje meer kosten, maar levert de nodige extra’s.

De grootste wijziging in het uiterlijk van de G502 Proteus Spectrum is de aanwezigheid van RGB LED’s in de muis. Hierdoor kan de muis qua kleur naar wens worden aangepast. De nieuwe verlichting is te synchroniseren met andere RGB gaming producten van Logitech.

De Logitech G502 Proteus Spectrum beschikt over de PMW3366 optische sensor van Logitech met G Delta Zero technologie. Deze laatste bestaat uit zero sensor acceleration, zero smoothing of filtering en zero pixel rounding. Het DPI bereik van de G502 Proteus Spectrum reikt hiermee van 200~12.000 DPI.

Logitech-G502-Proteus-Spectrum-Achter

De muis is naar smaak te balanceren met behulp van vijf gewichten van 3,6 gram die op de muis te plaatsen zijn. De elf knoppen op de muis zijn allemaal programmeerbaar.

Beschikbaarheid

De Logitech G502 Proteus Spectrum gaat €89,99 kosten. Dat is een tientje meer dan de G502 Proteus die Logitech vorig jaar introduceerde.

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*