Home / PC & Consoles / PC / Call of Duty: Blacks Ops III, map Nuketown en Beta resultaten

Call of Duty: Blacks Ops III, map Nuketown en Beta resultaten

>Nog niet officieel bevestigd maar het lijkt er op dat na COD BO I en II deze map ook zijn opwachting maakt in de laatste toevoeging!

Hoe weten we dit? Op de Braziliaanse PSN stonden al details vermeld wat men kreeg als je de Deluxe Edition zou kopen. Daaronder stond ook de map Nuketown. Inmiddels is dit al weer van de site afgehaald maar niet snel genoeg voor ons om te ontdekken! We gaan het zien of dit ookl inderdaad zo is. Inmiddels is de Beta afgelopen en het was een doorslaand succes. Volgens Activision zelfs de gootste Beta op de PS4 tot nu toe!

“Alles is erop gericht om onze fans straks bij de lancering de best mogelijke game te bieden,”zegt Rob Kostich, senior vice president en general manager van Call of Duty®, Activision Publishing. “Het feit dat dit de grootste beta op PS4 is geworden, laat wel zien hoe zeer gamers uitzien naar 6 november. Het onderstreept ook de kwaliteit van het werk van Treyarch. Maar vergeet niet dat deze beta maar een fractie heeft laten laten zien van de totale multiplayer experience, er is in feite niet meer dan een tipje van de sluier opgelicht. Op 6 november gaat het volledig los als de game, aangevuurd door  een grootse campagne, met multiplayer en Zombies en al de hele wereld overgaat.”

“We hebben naar het moment uitgekeken dat we de game in handen konden geven van de mensen die er het meest toe doen: de fans,” zegt Mark Lamia, studiohoofd bij Treyarch. “We kunnen hen niet genoeg bedanken voor alle waardevolle feedback die ze hebben gegeven, en sowieso voor het spelen van de beta an sich. Bij Treyarch zijn we op dit moment met volle kracht alle input aan het verwerken, zodat we straks op tijd klaar zijn voor de lancering van de game. Ons doel is de beste Day One experience ooit te bieden en deze beta heeft ons, met de input van de complete fan community, al flink in de goede richting geholpen.”

“De beta is door miljoenen fans over de gehele wereld gespeeld. De respons was enorm en dat toont hoe krachtig het is als de best verkopende console franchise en de best verkopende game console het samen doen,” zegt Adam Boyes, VP Publisher en Developer Relations, Sony Computer Entertainment America. “Met een nieuw PlayStation-tijdperk voor de deur, was er geen betere manier dan om Call of Duty welkom te heten op PlayStation 4.”

Volgens Activision en Sony PlayStation zet de beta van Call of Duty: Black Ops III nieuwe records op PS4 wat betreft meeste downloads, gameplay sessies en gameplay uren.

i

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

2 reacties

  1. Ik heb cod bo3 gekocht voor ps4 maar niet met nuketown editie kan je ergens nog los nuketown kopen?

  2. Als het goed is kun je de map los kopen in de store van BO3

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*