Home / PC & Consoles / PC / BroForce, update mei

BroForce, update mei

>BroForce,  de foute Merica shooter komt wederom met een update.

Deze keer komen er weer twee nieuwe Bros bij, namelijk een Mech Bro en een Bro die de tijd vertraagd om nog sneller Democracy en Freedom te leveren aan landen die dat zwaar nodig hebben!

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*