Home / Hardware / Monitoren / Benq brengt nieuwe 27 inch monitor op de markt

Benq brengt nieuwe 27 inch monitor op de markt

>Benq heeft de EW2750ZL aangekondigd, een nieuwe 27 inch monitor met een Full-HD paneel en een dun frame.

De 27 inch monitor is uitgerust met voldoende  aansluitmogelijkheden, zoals twee HDMI poorten welke MHL ondersteunen, VGA en audio-in en output. Het smalle frame rondom het scherm maakt het ook gemakkelijk om twee monitoren naast elkaar te plaatsen voor een naadlozer resultaat.

De Benq EW2750ZL heeft een Full-HD resolutie van 1920 x 1080 pixels en kent ook de mogelijkheid beelden van twee verschillende bronnen tegelijkertijd op het scherm te projecteren. Met features als FlickerFree en Low Blue Light zal het scherm rustgevend zijn voor de ogen en dat is prettig tijdens lange gamesessies! Ook de prijs van de Benq EW2750ZL valt mee, je koopt deze 27″ reus voor €299,-

Kenmerken

  • Beeldkwaliteit & resolutie: 68,58 cm/27-inch beelddiagonaal, 1920 x 1080 max. resolutie, 16:9 beeldformaat, 60 Hz, dynamisch contrast van 20.000.000:1.
  • LED-achtergrondverlichting: de BenQ LED-achtergrondverlichting biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van de traditionele CCFL -technologie: Hogere lichtopbrengst en geoptimaliseerde kleurruimte garanderen uitstekende beeldprestaties.
  • Eye-Care™-technologie: om uw ogen te sparen tijdens urenlang intensief gebruik, zorgt Eye-Care™ voor een dynamische helderheidsregeling en flikkervrij beeld.
  • Eye Protect Sensor: de geïntegreerde Eye Protect Sensor registreert het omgevingslicht en past de helderheid van het scherm dienovereenkomstig aan. De Smart Reminder herinnert de gebruiker er om de 20, 40, 60 of 100 minuten aan een pauze te nemen.
  • Low Blue Light Modus: elk display heeft een blauwcomponent in de belichting, die irritatie van de ogen tot gevolg kan hebben. BenQ’s unieke Low Blue Light-technologie reduceert dit blauwe licht om gezondere game- en werkomstandigheden te bieden.
  • DisplayPilot (meegeleverde accessoire): met de DisplayPilot-software kunnen meerdere vensters uit twee verschillende bronnen met één klik op het scherm worden weergegeven.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*