Home / Geen categorie / Batman: Arkham Knight opnieuw uitgebracht voor de PC

Batman: Arkham Knight opnieuw uitgebracht voor de PC

>Warner Bros. en Rocksteady Studio brengen opnieuw de PC versie van Batman: Arkham Knight uit in combinatie met de laatste updates en DLC content zoals verkrijgbaar op de consoles.

Na de algehele release van Batman: Arkham Knight was Warner Bros. genoodzaakt om de pc versie van de game uit de schappen te halen. Nu gaat de uitgever in de herhaling en released de game opnieuw voor de PC, hopelijk zonder vervelende bugs grafische issues. De PC versie van Arkham Knight beschikt nu over Photo Mode, Big Head Mode, Original Arkham Batman Skin en meer, exclusief de content speciaal voor consoles.

Gelijktijdig met de re-release van Batman: Arkham Knight komt ook de oktober DLC content voor de game. Deze content is onderdeel van de Season Pass voor Batman: Arkham Knight en is gratis te downloaden voor houders van deze pass. De content zal ook los te koop zijn, hieronder zie je een overzicht.

  • Batman Classic TV Series Batmobile Pack
  • 1970s Batman Themed Batmobile Skin
  • Crime Fighter Challenge Pack #3

 

 

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*