Home / Hardware / Monitoren / AOC presenteert een nieuwe UHD en QHD monitoren

AOC presenteert een nieuwe UHD en QHD monitoren

>AOC heeft aangekondigd twee nieuwe 32″ monitoren uit te gaan brengen. De één met een UHD resolutie, de andere met een QHD resolutie.

De AOC U3277PQU is voorzien van een UHD paneel met een resolutie van 3840 x 2160 pixels en de AOC Q3277PQU van een QHD 2560 x 1440 pixels. De grote pixeldichtheid zorgt voor ontzettend scherpe en heldere beelden, wel zal jouw videokaart van een serieus kaliber moeten zijn om op deze resolutie te kunnen gamen.

Beide monitoren zijn voorzien van een DVI, VGA, Displayport, HDMI met MHL ondersteuning en een USB 3.0 HUB. Alle moderne aansluitmogelijkheden zijn aanwezig, perfect voor een designer, gamer of op kantoor voor een extra groot werkoppervlak.

Beide monitoren zullen in augustus verkrijgbaar zijn. Wel zal je flink in de portemonnee moeten graaien voor deze twee monitoren, Het UHD scherm kost je een flinke €999, de QHD monitor kost €599.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*