Home / Handheld & Mobile / Android / Alles over de Brandstichter in Boom Beach

Alles over de Brandstichter in Boom Beach

>Onlangs kwam Supercell met een grote update die de brandstichter (Scorcher) aan het arsenaal in Boom Beach toevoegde. Inmiddels heb ik de brandstichter al enkele dagen op één van mijn schepen staan, dus tijd om jullie bij te praten over wat je met deze nieuwe unit allemaal kunt doen.

Maar eerst even de kosten van de brandstichter. Jouw hoofdkwartier moet level 18 zijn om de brandstichter te kunnen bouwen. Daarnaast moet hij op een landingsvaartuig staan met een capaciteit van 21 plaatsen. Tenslotte kost het je bij een aanval maarliefst 12 energiepunten om de brandstichter aan land te zetten. Heel wat meer dan de 2 punten per reguliere tank. Maar dan heb je ook wat… toch?

De brandstichter beweegt zich net wat vlotter over het slagveld dan de reguliere tanks. Daarnaast is zijn aanvalspatroon intelligent ten opzichte van de reguliere troepen. Dit zien we ook terug in de manier waarop hij aanvalt.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de brandstichter een vlammenwerper op wielen. Het bijzondere aan zijn aanval is dat hij gebouwen letterlijk in de fik steekt en zodra deze branden, al doorgaat naar het volgende gebouw. Brandt een gebouw eenmaal, blijven daar schadepunten vanaf gaan tot de brand is geblust. Inderdaad, het is niet ongewoon dat de brandstichter terug moet om een gebouw opnieuw aan te steken.

Hierdoor beweegt de brandstichter zich ook echt als een dolle over het slagveld. Gelukkig is zijn pantser erg dik. Hoewel een Boom kanon een tank vaak wel met één schot kan uitschakelen, lijken ze veel meer moeite te hebben met de brandstichter. Wanneer deze explodeert, laat deze ook nog eens veel schade na waardoor het ook een rijdende bom blijkt te zijn.

Bij het uitvoeren van aanvallen met de brandstichter, helpt het om deze te vergezellen van een aantal medics. Dit kan het leven van de brandstichter flink oprekken. Verder is het handig om toch de nodige zooka’s mee te sturen. De brandstichter kan dan de zware klappen opvangen terwijl de zookas het werk afmaken. Hoewel het aansteken van gebouwen imposant is, is het niet de meest effectieve methode om een basis te slopen.

Join Entert1 in de strijd

Clan Entert1.nl is net van start gegaan. Sluit je aan zodat we deze kunnen laten groeien tot de meest actieve clan van Nederland.

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*