Home / PC & Consoles / Playstation 4 / AirMech Arena nu gratis te downloaden

AirMech Arena nu gratis te downloaden

>AirMech Arena is een nieuwe RTS ontwikkeld door Ubisoft en Carbon Games. Vanaf vandaag is de game gratis te krijgen op Playstation 4 en Xbox One. 

In AirMech Arena vindt je vijf verschillende spelmodi en negen verschillende AirMechs, krachtige wapens waarmee je jouw basis moet verdedigen en vijandige forten veroveren. Elke AirMech kent zijn eigen vaardigheden, om zo aan het front te vechten of door de lucht versterkingen aan te leveren. In het spel verdien je de in-game valuta “kudos” om zo meer units vrij te spelen, en jouw leger te personaliseren.

Verder zijn er in-game aankopen beschikbaar, wat er precies aan te kopen valt hebben wij het later nog over op Entert1!

·         In de PvP-modus kunnen maximaal zes spelers het tegen elkaar opnemen in kleine gevechten van 3 vs 3 (maar ook 1 vs 1 en 2 vs 2).

·         De Coöp-modus, waar teamwork cruciaal is, linkt jou aan een andere speler om samen jullie basissen te verdedigen tegen een krachtige AI.

·         In de Survival-modus vechten vier spelers zij aan zij tegen golven vijanden die telkens sterker worden.

·         De Challenge-modus focust zich op solo gameplay, waar jouw skills getest worden in verschillende tijdsopdrachten.

·         Spectator-modus geeft gamers de kans om elkaars matches te volgen en zo te leren van de besten.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*