Home / Hardware / Audio / Gamescom 2015: Corsair Void analoge headset

Gamescom 2015: Corsair Void analoge headset

>Op de Gamescom kregen wij de gelegenheid om bij Corsair even met de laatste hardware van dichtbij te kunnen bekijken. Zo kregen wij de Corsair Void headset te zien die er in een bedrade en draadloze versie zal verschijnen.

De Corsair Void is in een analoge Stereo versie verkrijgbaar en de 7.1 Dolby Surround variant beide in een wireless en wired USB versie verkrijbaar. Alle versies zijn uitgerust met Corsairs RGB technologie. Dit houdt in dat de headset is voorzien van LED’s die in staat zijn meer dan 16 miljoen kleuren te vertonen. Dit alles is in te stellen met Corsair’s software en te synchroniseren met andere apparaten die RGB ondersteunen.

De headset is voorzien van een volume regelaar en mute knop voor de microfoon. Void wireless modellen zijn ook uitgerust met een aan/uit schakelaar.

De Void heeft een ontzettend opvallend design en vindt balans in een oersterk en lichtgewicht design. Zo zijn de bijzonder gevormde scharnieren volledig van aluminium, gefabriceerd uit één stuk metaal. Het aluminium loopt door tot in de hoofdband wat het geheel oersterk maakt. De microfoon daarintegen is niet afneembaar maar ontzettend flexibel, de kans dat deze dan ook zal afbreken is niet hoog.

Op dit moment is er geen enkele headset te vinden meteen design als de Void wat de headset bijzonder en uniek maakt. Helaas hebben we deze Gamescom geen soundcheck kunnen doen, maar binnenkort zal je de review kunnen lezen hier bij ons op Entert1.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*